طرز تهیه کتلت لپه

0

آموزش آشپزی طرز تهیه کتلت لپه

دستور پخت کتلت لپه یک غذای متفاوت و دلچسب

Kotlet Lape - طرز تهیه کتلت لپه

کتلت یا کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است که از انواع غذاهای پرسی می باشد. کتلت انواع متفاوتی دارد که در تهیه آن می توان از سبزی، گوشت، مرغ، سیب زمینی و یا حبوباتی مانند عدس، لپه و غیره استفاده ‌کرد. این غذا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در میان ایرانیان است و به شیوه های متنوع و به دلخواه تهیه و سرو می گردد. کتلت معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و به دلیل استفاده از مواد غذایی مقوی در تهیه آن دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد.

لینک کوتاه

اشتراک گذاری

در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها