طرز تهیه کتلت لپه | سایت کافی میکس

طرز تهیه کتلت لپه

1

آموزش آشپزی طرز تهیه کتلت لپه

دستور پخت کتلت لپه یک غذای متفاوت و دلچسب

Kotlet Lape - طرز تهیه کتلت لپه

کتلت یا کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است که از انواع غذاهای پرسی می باشد. کتلت انواع متفاوتی دارد که در تهیه آن می توان از سبزی، گوشت، مرغ، سیب زمینی و یا حبوباتی مانند عدس، لپه و غیره استفاده ‌کرد. این غذا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در میان ایرانیان است و به شیوه های متنوع و به دلخواه تهیه و سرو می گردد. کتلت معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و به دلیل استفاده از مواد غذایی مقوی در تهیه آن دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد.

ریگاتونی نوعی پاستا لوله‌ای شکل و تو خالی است که دو سر آن صاف برش خورده باشد. پاستا ریگاتونی با سس‌های مختلفی سرو می‌شود و یک نوع متفاوت از انواع پاستا برای علاقمندان به این غذاست. در این مطلب ابتدا دستور تهیه پاستا ریگاتونی با سس گوشت و سپس طرز تهیه ریگاتونی در خانه (برای کسانی که ریگاتونی آماده در دسترس ندارند) گفته شده است.

مواد لازم کتلت لپه

لپه  ‎1 پیمانه

گوشت چرخ کرده  300 گرم

پیاز متوسط  1 عدد

تخم مرغ  2 عدد

جعفری خرد شده  2 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل و زرد چوبه  به میزان لازم

روغن سرخ کردنی  به میزان لازم

دستور پخت کتلت لپه

  • لپه را از 24 ساعت قبل در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید).  سپس در هنگام مصرف، در آبکش بریزید.
  • لپه را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده، در ظرف را بگذارید تا به مدت 3 ساعت پخته شود. سپس در آبکش بریزید و آسیاب کنید تا له شود.
  • در ظرفی لپه، گوشت، پیاز، سیب زمینی، تره و تخم‌مرغ را مخلوط کرده، نمک و فلفل بیفزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
  • در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود. سپس کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده از مایه شامی به اندازه دلخواه (یا به اندازه نارنگی) بردارید و فرم دهید و از هر دو طرف در روغن داغ سرخ کنید. در ظرف مورد نظر چیده و با ترشی لیته و سس قرمز سرو کنید.
لینک کوتاه

اشتراک گذاری

در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x