طرز تهیه پاستا ریگاتونی

0

آموزش آشپزی طرز تهیه پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی یک غذای ایتالیایی پرطرفدار

244327 692 - طرز تهیه پاستا ریگاتونی

پاستا ریگاتونی نوعی پاستا لوله‌ای شکل است که طرز تهیه آن تقریبا مانند پاستا معمولی است اما می‌توانید آن را با ظاهری خاص نیز تهیه کنید. می‌توانید خمیر پاستا را نیز در خانه تهیه کرده و سپس با پاستای خانگی غذای مطبوعی طبخ نمایید.

ریگاتونی نوعی پاستا لوله‌ای شکل و تو خالی است که دو سر آن صاف برش خورده باشد. پاستا ریگاتونی با سس‌های مختلفی سرو می‌شود و یک نوع متفاوت از انواع پاستا برای علاقمندان به این غذاست. در این مطلب ابتدا دستور تهیه پاستا ریگاتونی با سس گوشت و سپس طرز تهیه ریگاتونی در خانه (برای کسانی که ریگاتونی آماده در دسترس ندارند) گفته شده است.

طرز تهیه پاستا ریگاتونی

مواد لازم جهت طرز تهیه ریگاتونی
پاستا ریگاتونی : ۱ بسته
گوشت چرخ‌کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز داغ : ۳ ق غ
فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه
قارچ خرد شده : ۱ پیمانه
سس بشامل : ۱ پیمانه (ما چون دوست نداریم استفاده نکردم)
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا : به میزان لازم

245238 315 - طرز تهیه پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

  • ابتدا یک قابلمه آب کنید، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
  • در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
  • سپس گوشت را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید.
  • کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  • فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  • نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.
  • کف و دیواره‌های قالب کمربندی را کمی چرب کنید.
  • ماکارانی را آبکش کنید.
  • ریگاتونی‌ها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونی‌ها را با سس گوشت پر کنید. می‌توانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.
  • روی قالب را با یک فویل بپوشانید.
  • قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • پس از ۳۵ دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر‌ها آب شوند.
  • پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

منبع : سایت ستاره

لینک کوتاه

اشتراک گذاری

در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها

دیدگاه بگذارید

لطفا وارد شوید
avatar
  اشتراک در  
اطلاع از